Tentang Kami

Ngeunaan Company

Tiantai Cybertron Impor & Ékspor Trading Co., Ltd. perenahna di Tiantai County, Kota Taizhou, Propinsi Zhejiang. Pausahaan diadegkeun dina 2011.

Tiantai Cybertron Import & Export Trading Co., Ltd. mangrupikeun perusahaan profésional anu ngahijikeun R&D, desain, produksi sareng penjualan pikeun nyayogikeun produk mobil kualitas luhur.

Kawijakan Kualitas

Ukuran kaamanan pikeun mastikeun kapuasan customer CE.rohs California 65 sertifikasi. Perusahaan parantos lulus sistem sertifikasi ISO9000 sareng sertifikasi BSCI.

Tim R & D

Simkuring gaduh tim R & D produk urang sorangan, geus nyoba ngamekarkeun sagala jinis produk anyar, sarta terus ngajajah tur innovate nurutkeun pangabutuh konsumén.

Pilih Kami

Kakuatan sareng kualitas produk anu diakui ku industri. Wilujeng sumping ka babaturan ti sagala lapisan kahirupan. Asah jeung rundingan bisnis.

Naha Milih Kami

Perusahaan gaduh langkung ti sapuluh taun produksi, panalungtikan sareng pamekaran sareng pangalaman penjualan, pikeun nyayogikeun produk sareng jasa kualitas luhur ka daérah mana waé di dunya. Pausahaan nengetan integritas, pangalaman gawé babarengan customer, sarta konsumén konsép win-win, pausahaan specializing dina produksi jeung jualan mobil sun block, Car salju tameng, panutup reungit, éléktrostatik stiker pilem, kotak gudang mobil, Automobile korsi panutup Lantai mobil. MATS, Baju mobil, Alas piaraan mobil. Pabrik tiasa nyaluyukeun sagala jinis bentuk sareng gaya LOGO. Rojongan pikeun peta pikeun kustomisasi sampel. Profesional pikeun nyayogikeun sagala jinis solusi. Perusahaan gaduh langkung ti sapuluh taun pangalaman produksi suplai otomotif. Otomotif profésional nyayogikeun penjualan sareng kakuatan produksi. Pinuh minuhan suplai otomotif jadi bahan téhnologi percetakan lawon. Nyiptakeun efisiensi sareng kualitas produk pikeun konsumén Urang nyayogikeun bisnis di langkung ti 50 nagara di lima benua pikeun nyumponan kabutuhan sababaraha palanggan supermarket ageung, sapertos coco tigers aldl ect. Kami ogé nyaluyukeun hadiah promosi pikeun sababaraha merek gedé, sapertos perusahaan mobil ageung, pelumas ageung, stasiun TV, maskapai, bank, perusahaan asuransi, jsb.