Mobil Foor Mat Pabrik

Katerangan pondok:

Universal - bentuk sareng ukuran dirancang pikeun kalolobaan mobil, treuk, van sareng SUV. Anjeun ngan butuh gunting pikeun motong outline lantai kendaraan anjeun. Anjeun tiasa nempatkeun bantal tanpa narik tonggong anjeun.


Rincian produk

Tag produk

Mobil Foor Mat

Universal - bentuk sareng ukuran dirancang pikeun kalolobaan mobil, treuk, van sareng SUV. Anjeun ngan butuh gunting pikeun motong outline lantai kendaraan anjeun. Anjeun tiasa nempatkeun bantal tanpa narik tonggong anjeun. Ngan ngaliwat benang dugi ka mendakan hiasan anu sampurna!

car-foor-mat-(9)
car-foor-mat-(7)
car-foor-mat-(8)
car-foor-mat-(6)

kinerja canggih-formulasi polimér karét geus diuji dina kaayaan ekstrim pikeun mastikeun yén maranéhna moal rengat, rengat atawa deform. 100% polimér kualitas luhur euweuh bauan, footpad kami téh euweuh bauan jeung nontoxic bisphenol A. Kandaraan moal kakeunaan bahan kimia ngabahayakeun sarta bau pikaresepeun. Sanaos panto ditutup dina suhu anu luhur, henteu aya bau anu aneh, janten sadayana panumpang aman nalika lebet kana mobil (henteu aya ventilasi anu diperyogikeun)!

Tahan cai-Konstruksi unik ridges linier sarta diagonal anu strategis disimpen dina trays jero tina Mats ieu pikeun maksimalkeun pungsi pangabisa trapping maranéhna. Cai, salju, leutak sareng lebu dikontrol sareng moal kabur atanapi bocor kana kendaraan. Pakem anti-slip-karét dijepit di handap, ku kituna bantalna tetep dina posisi-alur ergonomis aya di luhur, anu bakal masihan kaki anjeun langkung narik sareng kanyamanan.

car-foor-mat-(5)
car-foor-mat-(1)
car-foor-mat-(3)
car-foor-mat-(4)

Mats lanté karét dina sagala musim bisa ngajaga lanté mobil anjeun tina pangaruh dette jeung puing; The ningkat pola tapak tatu deeper bisa nampung cai, salju jeung leutak; Karpet cakar anti dieunakeun splint bisa ngajaga posisi floor mat dina cuaca sub-enol: floor mat jas dirancang sangkan eta cocog pikeun ampir sagala wahana; Éta dirarancang pikeun mastikeun yén jok mobil moal ngagulung, rengat atanapi heuras dina cuaca sub-enol: ngajaga korsi hareup sareng pungkur mobil beresih kanggo waktos anu lami, sareng ngalengkepanana ku rupa-rupa karpét beurat; Ngajagi lantai asli tina padang rumput hejo sareng kokotor permanén: unggal jéntré mobil anjeun kedah katingali sampurna; Mangga parios rags beberesih interior jeung exterior kami, cuci mobil jeung tas waxing, agén pelindung, busa ban, lénsa jeung perawatan kaca, fresheners hawa.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami