Embroidered Hideung Kukupu Dina Car Seat Cover

Katerangan pondok:

produk utama urang téh nyertakeun korsi mobil, cushions korsi mobil, setir mobil nyertakeun, floor Mats, jsb Tujuanana kami téh nyadiakeun sakabéh konsumén urang produk ramah lingkungan, nyaman jeung aman.


Rincian produk

Tag produk

Embroidered Hideung Kukupu Dina Car Seat Cover

Bahan: lawon poliéster, warna: status hideung: brand nomer anyar: 9

Embroidered-black-butterfly-on-car-seat-cover-(2)
Embroidered-black-butterfly-on-car-seat-cover-(8)

Fitur produk

1. Kasalametan: airbags cocog dina dua sisi korsi hareup.
2. hambar: urang milih bahan ramah lingkungan pikeun ngahasilkeun korsi nyertakeun tanpa bau aneh;
3. Desain seleting: Urang ngagunakeun seleting dina panutup korsi tukang, nu bisa dibeulah panutup korsi deui kana 40/60 50/50 60/40.
4. Geulis: Poliéster stitching tina kelir béda bisa ngarobah interior mobil anjeun dina sababaraha detik;
5. Sadaya-buleud bahan backrest pelindung nyertakeun backrest tina korsi lengkep.
6. Gampang-to-bersih mesin cuci jeung drying hawa.
7. Gampang masang, tanpa disassembling korsi mobil anjeun sarta korsi pungkur. Panutup korsi adopts colokan tetep sarta band elastis, nu ngajadikeun instalasi leuwih merenah.

Embroidered-black-butterfly-on-car-seat-cover-(3)

Produkna cocog pikeun sarung korsi motor umum. Idéal pikeun paling korsi pungkur low mobil, treuk, SUVs na vans. Headrest anu tiasa dicabut cocog sareng kantong udara. Mun anjeun teu yakin kana naha item ieu cocog pikeun anjeun, mangga ngabejaan urang taun, produsén sarta modél wahana anjeun, sarta kami bakal manggihan item nu peryogi. Inpormasi penting kusabab bédana layar tampilan sareng cahaya, meureun aya panyimpangan sakedik dina warna. Jahitan sisi panutup korsi cocog sareng kantong udara. Ieu dijahit ku benang husus, jadi ulah tarik teuas salila instalasi, nu bisa ngakibatkeun cracking. Biasana, aya kait dina headrest. Mun anjeun mibanda patalékan ngeunaan produk, mangga ngahubungan kami munggaran.

Embroidered-black-butterfly-on-car-seat-cover-(10)
Embroidered-black-butterfly-on-car-seat-cover-(12)

Fitur & Rincian

Ukuran universal, tiasa nyocogkeun kalolobaan korsi korsi mobil ember rendah,
korsi mobil hareup nyertakeun airbag cocog,
Bangku pungkur bisa dibeulah jadi 40/60 50/50 60/40
Pamasangan super gampang, henteu kedah ngabongkar korsi mobil anjeun
Bahan ramah lingkungan, Gampang beresih

Embroidered-black-butterfly-on-car-seat-cover-(1)
Embroidered-black-butterfly-on-car-seat-cover-(16)

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami