Hight Quality Cover korsi

Katerangan pondok:

Misi kami nyaéta nyayogikeun sajumlah ageung suku cadang mobil anu dipilih kalayan harga anu mampu, ngaleuwihan ekspektasi anjeun. Kami terus-terusan narékahan pikeun nyayogikeun palanggan komunikasi anu paling éfisién sareng ramah, transaksi lancar sareng pangiriman gancang.


Rincian produk

Tag produk

Panutup korsi

Misi kami nyaéta nyayogikeun sajumlah ageung suku cadang mobil anu dipilih kalayan harga anu mampu, ngaleuwihan ekspektasi anjeun. Kami terus-terusan narékahan pikeun nyayogikeun palanggan komunikasi anu paling éfisién sareng ramah, transaksi lancar sareng pangiriman gancang. Kami nyayogikeun rupa-rupa suku cadang mobil pikeun kalolobaan merek sareng modél di pasar, sapertos panutup korsi kualitas luhur sareng panutup mobil, dampal suku pelindung, panutup setir kulit, sareng saterasna. Fungsi sareng detil kalebet 2 ember payun, 1 panutup bangku sareng 5 panutup bantal sirah, sareng luhureun panutupna ngagaduhan bukaan Velcro, anu tiasa ngabantosan anjeun nempatkeun deui bantal kalayan gampang. Taplak meja lawon kami panjangna 52 inci. Bahanna didamel tina lawon kualitas luhur awét, nyaman sareng breathable-gampang dibersihkeun, tiasa diumbah ku mesin sareng garing hawa. Aplikasi umum anu dirancang pikeun nampung korsi tradisional sareng dipanaskeun cocog pikeun ampir sadaya korsi (mobil, treuk, van sareng SUV). Sistim ieu teu cocog jeung airbags sisi hareup jeung fungsi separation pungkur. Gaya tunggangan sareng desain anu paling gagah. Ngahalangan stripes kandel pasti bakal narik perhatian. Aya seueur warna anu cocog sareng interior naon waé. Lawon kualitas luhur kami ngagaduhan bantal busa 3mm di tukangeunana, anu tiasa ngaleungitkeun panas sareng ngajaga anjeun tiis sareng nyaman sanajan dina suhu anu paling panas.

seat-cover-(11)
seat-cover-(6)

Pakét Ngawengku: 2 Panutup ember hareup, 1 Bangku pungkur pamisah, 5 Panutup Headrest.

Bahan: Datar lawon / Polyester.polyester kalawan desain panels belang beberesih tip: Mesin bisa diumbah, hawa garing.

Hareup:airbag samping cocog - resmi diuji - téhnik stitching husus ngamungkinkeun airbag mun inflate kana dampak. Deui tina korsi hareup dijieun ku lawon stretchy awét jeung saku muka pikeun neundeun.; Bukaan velcro anu disumputkeun sareng tali anu tiasa disaluyukeun ngajantenkeun pamasangan, panyabutan, sareng panyambungan deui.

Fitur

Nyegah noda–Sarung korsi ieu sampurna pikeun mobil anyar anjeun, bahkan pikeun mobil anyar anjeun. Panutup korsi mobil urang tiasa nyegah kamungkinan tumpahan sareng noda di jero mobil. Bahan anu tiasa dihirup–Kami nganggo bahan anu dipilih khusus pikeun kéngingkeun * kanyamanan anu saé salami mudik sapopoé. Lapisan luar poliéster kualitas luhur nyayogikeun ventilasi anu ditingkatkeun pikeun ngajaga anjeun tiis sareng nyaman nalika nyetir. Desain modis-nyieun mobil anjeun katingali énggal sareng uih deui. Ieu set pinuh ku korsi nyertakeun boga desain dua-warna stylish kalawan embellishment stitching, nu matak ngamudahkeun pikeun nambahkeun touch warna kana interior Anjeun. Gampang dipasang–investasi mobil anyar anjeun ogé tiasa * gancang. Pasang panutup korsi hareup jeung panutup headrest nurutkeun prosés instalasi 3-hambalan urang basajan. Larapkeun universal-desain panutup korsi kami cocog pikeun kalolobaan kendaraan, kalebet mobil, treuk, van sareng SUV. Mangga parios gambar produk urang kanggo conto asesoris. Butuh sababaraha karya tambahan pikeun nyieun "sampurna" fit.

seat-cover-(15)
seat-cover-(16)
seat-cover-(17)
seat-cover-(18)
seat-cover-(19)
seat-cover-(8)
seat-cover-(3)
seat-cover-(7)
seat-cover-(5)
seat-cover-(4)

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami