Warta

  • Mobil hareup jeung pungkur occlusion.

    Aya teu loba variétas tina sunshield hareup, umumna aya dua rupa aluminium foil jeung non-anyaman fabrics. Aluminium foil umumna dibagi kana tipe biasa "papan lampu" jeung tipe pola. Ukuran umumna 60 * 130cm, anu cocog pikeun kalolobaan mobil leutik. Alum...
    Maca deui
  • Sun protection strategy for driving in summer

    Strategi panyalindungan panonpoé pikeun nyetir dina usum panas

    Usum panas nyaéta tés badag pikeun mobil, kontinyu hawa suhu luhur gampang ngabalukarkeun ngarugikeun ka mobil jeung nu boga, jadi kumaha carana masihan mobil sunscreen? Visor panonpoé mobil Dina usum panas, nyiapkeun sababaraha sunshades reflective pikeun éféktif ngasingkeun panas dina mobil. Aya ma...
    Maca deui
  • How to protect the car from the scorching sun?

    Kumaha carana ngajaga mobil ti panonpoé scorching?

    Dina lingkungan paménta mobil kiwari, kuring yakin dulur geus ngalaman perasaan ngasupkeun mobil nalika cuaca panas. Ieu kawas maké jaket dilapis katun pikeun asup ka sauna. Henteu seueur teuing. Dina lingkungan sapertos kitu, anjeun kedah tahan henteu ngan ukur suhu anu luhur ...
    Maca deui
  • Window film can “make your riding smarter” and protect your skin and eyes from the sun

    Jandéla pilem tiasa "nyieun tunggangan anjeun langkung pinter" sareng ngajagi kulit sareng panon anjeun tina panonpoé

    Washington, 21 Juni 2021/PRNewswire/ - Téknologi multi-level anu digunakeun dina produksi sareng pamasangan profésional pilem kaca mobil tiasa "ngajantenkeun tunggangan anjeun langkung pinter ©", sapertos kaca mobil biasa, naha éta disayogikeun dina SUV, treuk atanapi mobil. Numutkeun Int ...
    Maca deui