Supplier Box Panyimpenan Kandaraan

Katerangan pondok:

Kantong panyimpen bagasi mobil korsi tukang: kotak panyimpen korsi pungkur anu tiasa dilipat, cocog pikeun mobil, treuk, treuk pickup, jeep atanapi kotak panyimpen kendaraan ageung SUV sareng kotak kantong grosir


Rincian produk

Tag produk

Kotak Panyimpenan Kandaraan

Kantong panyimpen bagasi mobil korsi tukang: kotak panyimpen korsi pungkur anu tiasa dilipat, cocog pikeun mobil, treuk, treuk pickup, jeep atanapi kotak panyimpen kendaraan ageung SUV sareng kotak kantong grosir
Produk kami unik dina desain, serbaguna sareng gampang dianggo. Unggal model dijieun ku leungeun jeung awét, nu nambihan genah disederhanakeun kana wahana Anjeun. Finisher batang tugas beurat ieu ngan ukur didamel tina bahan anu pangsaéna, sabab kami ngarepkeun anjeun tiasa nikmati dina sababaraha taun ka hareup. Éta dijieunna tina 600 denier poliéster. Kusabab tembok sisi kuat sarta plat handap, éta awét sarta pisan teuas, sarta bakal tetep bentukna.

Vehicle-storage-box-(3)
Vehicle-storage-box-(1)

Naha anjeun ngirim budak anjeun ka sakola, angkat ka toko grosir pikeun nyandak barang-barang gancang atanapi ngadatangan rapat bisnis, sadaya tugas harian ieu ngabutuhkeun anjeun pikeun nyimpen barang dina mobil. Ayeuna, hiji-hijina masalah nyaéta hal-hal anu aya di tukangeunana tiasa janten pabalatak, anu tiasa sami sareng daérah bencana. Anjeun bosen tina sagala spills na mess nu gampang naek kana bagasi mobil anjeun? Henteu aya anu langkung pikasieuneun tibatan ngadangu sadaya sembako anu dibuang dina kalapa di jalan. Upami kitu, anjeun peryogi pangatur tulang tonggong! Pangatur utama ngagaduhan kompartemen utama anu lega, anu gampang tiasa nampung sababaraha asesoris. Kantong jaring luar sareng kantong panutup dianggo pikeun nyimpen barang-barang anu langkung alit. Ayeuna anjeun teu kedah ngabalikan seueur hal pikeun milarian dimana aranjeunna dikubur. Nalika anjeun henteu peryogi pangatur, anjeun tiasa ngarobih kana kantong pikeun neundeun. Finisher batang didamel tina lawon Oxford 600D kelas luhur, sareng témbok sisi sareng pelat handapna kuat pisan, anu tiasa nanggung seueur goresan sareng ngajaga struktur anu kuat, henteu aya masalah! Mobil anu bersih mangrupikeun mobil anu bagja! Janten tong ngantosan, panggihan pangatur utama sareng mimitian ngatur! Upami anjeun ngagaduhan masalah ngeunaan organizer batang, mangga ngahubungi kami

Vehicle-storage-box-(5)
Vehicle-storage-box-(4)

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami